Reklambyrå Umeå, Hemsida, facebookannonsering.
Ghost Communication - Umeå

Din lokala webb- och reklambyrå i Umeå

Ghost är din kompetenspartner i Umeå och vi finns med er längs vägen mot toppen! Vi är proffs på de viktigaste delarna för att bli ett framgångsrikt företag - marknadsföring, försäljning och kompetens. Kontakta oss så börjar vi resan nu.

Vi ökar er lönsamhet och stärker ert varumärke

 

Din lokala reklambyrå i Umeå

Din kontakt i Umeå

Jonas Svedin

Försäljning, webbdesign, support
 jonas@ghostcompetence.se 
 070-341 43 65 
 
Jonas är fotograf, redigerare, grafiker och har stor erfarenhet av arbete med att bygga starka varumärken. Jonas jobbar med produktion och support på Ghost Communication samt gör layout, grafik, logotyper och annat innehåll till era digitala kampanjer.
ny hemsida

Hemsida - webbdesign

Hos Ghost Communication Umeå får du en helhetslösning vad gäller webbpublicering. Välj mellan att på ett enkelt sätt uppdatera innehållet på er webbplats själva eller att låta oss göra det mesta. Oavsett hjälper vi er, både under uppbyggnaden och i den dagliga driften, av er nya professionella webbplats.

Läs mer...
Facebookannonsering

Facebookannonsering

Behöver ni hjälp med att lyckas med kampanjer på Facebook? Vi hjälper er att öka försäljningen och bygga ert varumärke med kontinuitet. 

Läs mer...
Varumärke Lean Branding

Varumärke

Effektivta och dynamiska varumärkesworkshops anpassade efter era behov. Utveckla ert företag och varumärke utan att göra det till en lång och tungrodd process. Tillsammans med oss gör vi det intressant och roligt att utveckla ett starkt varumärke.

Läs mer...
SEO, sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering leder till ökad synlighet på sökmotorer och mer trafik till din hemsida. Skaffa ett månadsabonnemang som inkluderar SEO hos Ghost Communication nu och öka er försäljning!

Läs mer...

Läs om fler av de tjänster vi erbjuder i under "marknadsföring" i menyn.

Några av våra kunder: